NLFRENDE HomepageCollstrop - gardensitemap
logo
Over Collstrop
Producten
Plaatsing en onderhoud
Verkooppunten
Collstrop en milieu
FAQ
Nieuws
Contact

Aanvraag kijkboek
 
foto
Nieuws
Print


Nieuws over Dubois-parquet  

30/11/2016: Dubois-Parquet steunt het goede doel met Wood for Life

Zondag 11 december tovert Cras Woodgroup, waaronder Dubois-Parquet ook valt, de houtloodsen langs de E17 te Deerlijk om tot Wood for Life, een overdekt kerstdorp voor zowel jong als oud. De opbrengst gaat naar Music for Life en Kom op tegen Kanker.

Je kan je verwachten aan héél veel gezelligheid, home made lekkernijen, toffe kinderanimatie georganiseerd door Wildebras en optredens van o.a. Clear Season, Neander, J. Keens en Folky Towers.

Kom op 11 december langs tussen 14 en 21u en geniet van een onvergetelijke dag.
Meer info vind je op www.woodforlife.be!11/10/2016: Eenmalige parket en laminaat stockverkoop bij Cras Woodshop Waregem

Dubois-Parquet organiseert op 22 oktober 2016 van 9u tot 16u een parket en laminaat stockverkoop in Cras Woodshop Waregem. Op deze unieke verkoop vind je zowel eindereeksen als tweedekeuzen aan scherpe prijzen.

Het aanbod gaat van massief parket, meerlagen parket tot laminaat ondervloeren, lijmen en onderhoudsproducten.

Het moment om een koopje te doen!

Hopelijk tot dan!

Team Dubois-Parquet


4/02/2016: Dubois-Parquet steelt de show op Batibouw 2016

Ook dit jaar is Dubois-Parquet van 25/02/2016 tot 06/03/2016 aanwezig op Batibouw, de grootste en belangrijkste beurs in de bouw-, renovatie- en woonsector. Breng ons zeker een bezoek in paleis 6 stand 6208.

We presenteren er onze nieuwe collectie parket.
Een mix van nieuwe tinten en patronen die u kunt ontdekken
op staalpanelen van 4 m².

Komt dat zien!

Team Dubois-Parquet


19/02/2015: Dubois-parquet heet u welkom op Batibouw 2015 !

Dubois-parquet tekent voor het tweede jaar op rij present op Batibouw. Dit jaar staan we in hal 6, traditioneel de parkethal. Welkom op stand 6208.
 

23/12/2014: Dubois-parquet wenst u een prettig eindejaar en een gelukkig 2015!

Het Dubois-parquet team wenst u alvast een prettig eindejaar een gelukkig en voorspoedig 2015! Noteer alvast in uw agenda en bezoek ons op Batibouw 2015 (26/02 - 8/03) in Brussel Expo.

6/10/2014: Collecties Dubois-parquet te bezichtigen op BIS 2014!
Bent u particulier of professioneel verdeler en wil u graag de collecties van Dubois-parquet bezichtigen? Kom van 4-12 oktober naar BIS (Flanders Expo Gent) en neem een kijkje op onze stand 1231 in hal 1.

Alle info over de beurs? www.bisbeurs.be

13/02/2014: Bezoek ons op Batibouw 2014 !


Op 20 februari opent Batibouw zijn deuren … deze keer met onze nieuwe
parketcollecties in de kijker!

Ons parketmerk ‘Dubois-parquet’ deelt een stand van 120 m² met onze deurenfabriek ‘Brems doors’ in hal 3. Ook zij presenteren er een gloednieuwe collectie binnendeuren. Niet te missen !


30/06/2011: Brems Floors en Collstrop Home zetten samen verder koers onder nieuwe vlag : Cras Floors

Sinds eind vorig jaar opereert Brems uit Halen onder de vleugels van houtgroep Cras. Door deze overname kwamen Brems Floors en Collstrop Home, beide reeds geruime tijd succesvol actief op de parketmarkt, in dezelfde groep terecht. Om optimaal de synergieën hiervan te benutten, wordt nu voor de parketactiviteiten een nieuw toekomstproject opgestart.
 
Vanaf 1 juli zullen alle activiteiten van Brems Floors en Collstrop Home daarom gebundeld worden onder de naam Cras Floors. Deze nieuwe naam zal alle bestaande parketmerken en -activiteiten overkoepelen. De productassortimenten zullen beter op elkaar afgestemd worden en beide verkoopteams zullen de krachten bundelen om een optimale service te kunnen bieden.
Binnenkort zal u terechtkunnen op onze nieuwe website : www.crasfloors.be.

20/07/2010: Project in de kijker te Oudenaarde


Living Colour VINTAGE By Collstrop Home

Nieuw project in Oudenaarde:

Bar Santola is een hedendaags grand café met een unieke positie en uitstraling in Oudenaarde. Hiervoor vormt het statige herenhuis in de Hoogstraat een prachtig kader.

In samenwerking met het interieurbureau 'Salut les Artistes' werd gekozen voor de zwarte Brooklyn van onze Living Colour Vintage. Deze prachtige afgewerkte massieve parket van Collstrop Home versterkt het hedendaags karakter van dit grand café !

 

 

 

10/05/2010: Nieuw: Architectenbox

NIEUW : ARCHITECTENBOX

Onze architectenbox bevat kleurstalen die een overzicht bieden van onze
afwerkingsmogelijkheden.
U kunt uw exemplaar aanvragen via mail naar home@collstrop.be

Collstrop Hom e - Industrielaan 5 - 8790 Waregem
tel 056 62 01 08

30/04/2010: Collstrop Home Presents: LM Flooring

LM Flooring meerlagenparket wordt in België en Luxemburg exclusief geïmporteerd door Collstrop Home:

LM is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardig meerlagenparket. Het bedrijf maakt 7,2 miljoen m² parket per jaar en heeft een eigen plywoodfabriek, zodat het ook de productie van de onderlaag in eigen beheer heeft.

Het merk LM flooring staat voor meerlagenparket van hoge kwaliteit, met de beste afwerking en op duurzame wijze geproduceerd.

Dankzij de constante kwaliteit kan het bedrijf 30 jaar garantie geven op het gebruik in een woonomgeving.

Meer info hierover?
home@collstrop.be of 056/62.01.08

 

     

 

 

 

17/12/2009: Tijdelijke actie : 1 jaar gratis onderhoud !

Bij aankoop van een afgewerkte massieve parketvloer uit de collectie van Collstrop Home ontvangt u 1 jaar gratis onderhoudsproducten.
Deze actie is geldig voor bestellingen tussen 30/11/2009 en 01/02/2010.
Vraag naar de actievoorwaarden bij onze verdelers.

26/08/2009: Collstrop Home start gloednieuwe parketfabriek op.

Door de gestage groei van Collstrop Home in binnen- en buitenland was de bestaande productiesite te Trazegnies (nabij Charleroi) te krap geworden. Op de site van moederbedrijf Cras te Waregem werd daarom de afgelopen maanden een volledig  nieuwe parketfabriek opgebouwd met de laatste generatie precisiemachines voor het drogen, verzagen, schaven en stockeren van massief parket.
 
De verhuis verliep vlot en ligt nu achter de rug. Het nieuwe productie-apparaat draait reeds op volle toeren. De ervaring en know-how die Collstrop Home reeds had opgebouwd wordt nu gekoppeld aan de nieuwste techniek en de verbeterde logistieke mogelijkheden van de site te Waregem. Dat kan dus alleen maar positieve gevolgen hebben voor de kwaliteit en de service naar alle klanten.
 

25/08/2009: Collstrop Home collecties ook geliefd in U.K.

Esti Barnes, gelauwerd designer en stichtster van 'Topfloor' te Londen, ontdekte onze nieuwe collecties tijdens Interieur 08. Het klikte, met als gevolg onze eerste samenwerking op Engelse bodem. Wordt ongetwijfeld vervolgd...
Voor de nieuwsgierigen : www.topfloorrugs.com.
 
De Collstrop Home brochure is nu ook in het Engels beschikbaar.