NLFRENDE HomepageCollstrop - homesitemap
logo
Over Collstrop
 arrowSubMenuProductie in beeld
 arrowSubMenuBespaar op uw bouwbudget
Producten
25 jaar Garantie
Verkooppunten
Collstrop en milieu
FAQ
Nieuws
Contact

Aanvraag kijkboek
 
foto
Over Collstrop
Print


Waarom kiezen voor Collstrop?  
25 jaar garantie
 
Collstrop Garden is fabrikant van tuinhout zonder zorgen, met een garantie van 25 jaar tegen houtrot en insecten. Het geheim van de uitzonderlijke duurzaamheid van de Collstrop-producten zit vooral in de keuze van de juiste houtsoorten. Collstrop Garden verwerkt, naast exotisch hardhout met een natuurlijke duurzaamheid van minstens 25 jaar, uitsluitend Noords grenenhout uit duurzaam beheerde bossen. In tegenstelling tot andere houtsoorten kan grenenhout immers tot aan de kern worden geïmpregneerd. Die impregnering gebeurt in eigen drenkinstallaties.
 
Breed assortiment

De tuinhout producten van Collstrop Garden combineren functionaliteit met een fraaie vormgeving. U kan kiezen tussen strak, modern, sierlijk, frivool of tijdloos klassiek.

Maatwerk
 
Collstrop Garden biedt een unieke maatwerkservice. Voor een aantal producten zoals poorten, schermen of carports werkt onze maatwerkafdeling op basis van uw schets een nauwkeurige technische tekening en prijsvoorstel uit. Een gepersonaliseerde oplossing voor elk ontwerp!
 
Collstrop, een merk van Houtgroep Cras
 
Collstrop Garden is een merknaam van houtgroep Cras. Dit Belgisch familiebedrijf bestaat sinds 1878 en importeert hout en plaatmateriaal uit alle hoeken van de wereld.In de hoofdzetel te Waregem wordt dit hout getransformeerd tot massief parket, gevelbekleding, constructiehout en meer. Onder de noemer Collstrop Garden is
het bedrijf fabrikant van een breed assortiment tuinhout met 25 jaar garantie tegen aantasting door houtrot, schimmel of insecten. Collstrop Garden heeft een verdelersnetwerk dat zich verspreid over het grootste deel van Europa.
U vindt de Collstrop partners op onze website.
foto